5 TRENDÓW W SOCIAL MEDIA, KTÓRYCH SPODZIEWAMY SIĘ W 2017 ROKU

click community postanowiło dołożyć swoje trzy grosze do sezonu podsumowań i wskazać trendy, które mają szansę na popularność w 2017 roku. Czy ich prognozy okażą się słuszne? Wiele osób oczekuje ich z niecierpliwością!

- Już od kilku lat specjaliści w dziedzinie social media zgodnie powtarzają, że najbliższy rok będzie “rokiem wideo”. Efekt jest taki, że “rok wideo” obchodzimy kolejny raz z rzędu. Nie jest to błąd, ponieważ wideo zdecydowanie wygrywa ze statycznym obrazem i zdobywa nawet o 1200% więcej share’ów. Ta tendencja pozwala założyć, że rok 2017 również będzie zdominowany przez filmy, choć dostępna już technologia mocno podkręci zeszłoroczne dokonania. - mówi Ewa Sulewska, Social Media Specjalista w agencji click community.

TRENDY SOCIAL MEDIA 2017
podsumowanie_945x400.jpg
Kanały komunikacji w social media, które będą na topie, prześcigają się w pomysłach na nowe sposoby promocji i reklamy w mediach społecznościowych. click community dzieli się swoimi spostrzeżeniami, ponieważ Social Media marketing nie ma przed agencją żadnych tajemnic. Tworzą  efektywne strategie i kampanie w sieci dla znanych, prestiżowych marek m.in.: Microsoft, Lufthansa, VENEZIA, PRIMAMODA, Capgemini.
Posiadamy największą platformę edytowalnych aplikacji do Facebooka click apps, z których korzysta ponad 3000 firm w Polsce i na świecie.
Nadążanie za trendami to podstawowa zasada skutecznego istnienia w sieci. Nie pozwól konkurencji, aby Cię wyprzedziła. Bądź na bieżąco!

DOWIEDZ SIĘ JAK NADĄŻAĆ ZA ZMIANAMI

click community nie zwalnia tempa i rozpoczyna współpracę z kolejnymi znanymi markami

Krakowska agencja prze do przodu, jak burza. Ostatnio nawiązała współpracę z firmą Kaspa - producentem designerskiego oświetlenia, który potrafi dobrać idealną lampę do każdego typu wnętrza, a także Feu Vert, który oferuje kompleksową obsługę aut, zachowując przy tym naj

2016 usuwa się w cień, ale nie pozostaje bez echa w 2017

Rok 2017 będzie przełomowy, ale zanim zdradzę, co nas czeka, przedstawię kilka słów podsumowania, bo grzechem byłoby pominięcie tego, co wydarzyło się w 2016.