click community i edrone planują osiągnąć 14 milionów przychodu w grupie za 2017 rok

click community ogłosiło rok 2017 rokiem przełomowym. By zrealizować założone cele planują zatrudnić w firmie 150 utalentowanych osób, kładąc nacisk na ich szkolenia i rozwój. Rahim Blak, CEO agencji social media napisze i sprzeda 10 tysięcy egzemplarzy Książki "Social Networking”. Pozyskają przynajmniej 1000 klientów abonamentowych w edrone.

- W minionym roku 2016 firmy click community i edrone - spółka, w której jestem Co-founderem, osiągnęły 7 mln przychodu netto. Na nasz sukces pracowało aż 70-ciu utalentowanych pracowników. Największy wzrost osiągnęliśmy w ostatnich miesiącach roku, co już było zapowiedzią przełomu, który nastąpi w 2017. Firmy tylko w listopadzie wystawiły faktury na 850 tysięcy złotych netto. edrone pozyskał 100 bardzo zadowolonych klientów abonamentowych i dokonał niesamowitej rzeczy, stworzył własną kategorię produktu, ale jeżeli porównamy go do systemów marketing automation, to mamy najlepsze rozwiązanie dostępne teraz na świecie! - mówi Rahim Blak - CEO click community, CMO&CO-founder edrone.

Cały artykuł z podsumowaniem 2016 i celami na 2017

click community to agencja, która obsługuje social media dla ponad 80 marek, także globalnie. Tworzą efektywne strategie i kampanie w mediach społecznościowych. Posiadają największą platformę edytowalnych aplikacji do Facebooka click apps.  W ostatnim kwartale udało im się wprowadzić na rynek trzecią "markę", jest nią Rahim Blak - marka osobista. Z kolei edrone to pierwszy system CRM i marketing automation dedykowany dla branży eCommerce, który umożliwiając poznawanie i angażowanie klientów  w sklepach internetowych zwiększa ich sprzedaż.

Firmy prężnie się rozwijają i stawiają odważne cele. Mając silne zaplecze w ludziach, możliwościach edukacji i infrastrukturze, mają duże możliwości ich zrealizowania.

click community rozpoczęło współpracę z Palladium Boots

click community poprowadzi profil na Facebook'u dla kultowej marki obuwia Palladium Boots. Ich “urban legendą” jest podróżniczka Martyna Wojciechowska. Komunikacja będzie obejmować działania wizerunkowe mające na celu zwiększenie rozpoznawalności marki i popularności jej produktów, a także promowanie bloga Palladium Boy.