click community rozpoczęło współpracę z Palladium Boots

click community poprowadzi profil na Facebook'u dla kultowej marki obuwia Palladium Boots. Ich “urban legendą” jest podróżniczka Martyna Wojciechowska. Komunikacja będzie obejmować działania wizerunkowe mające na celu zwiększenie rozpoznawalności marki i popularności jej produktów, a także promowanie bloga Palladium Boy.

- Te buty mają niesamowicie ponadczasowy design, nie jestem fanką obuwia sportowego, ale te urzekły mnie swoim stylem. O ich wytrzymałości i wygodzie krążą legendy, dlatego prowadzenie komunikacji w mediach społecznościowych dla tak prestiżowej marki wymaga dużego zaangażowania. To niesamowite, że zaczynali od produkcji opon do samolotów, a skończyli na niezawodnym obuwiu, w którym Martyna Wojciechowska lata na kraniec świata. Opracowaliśmy strategię komunikacji dla Palladium, która wzmocni ich wizerunek i zwiększy rozpoznawalność. - mówi Ewa Sulewska, koordynatorka projektu po stronie click community.

click community to agencja, która obsługuje social media dla ponad 80 marek, także globalnie. Ich klienci to między innymi: Microsoft, Lufthansa, Capgemini, Venezia. Kolejny duży klient taki jak Palladium, to wyzwanie połączone z pasją eksplorowania mediów społecznościowych.

Palladium Boots to marka, która jest na rynku od prawie 100 lat. Mimo to, że po II wojnie światowej zmieniła nieco kierunek działań, to zmiana okazała się strzałem w dziesiątkę. click community może być dumne z takiej współpracy.

click community rozpoczęło komunikację w social mediach dla marki Iluve

Agencja od marca prowadzi profil na Facebooku, Instagramie i Pintereście marki Iluve, która oferuje designerskie oświetlenie do pomieszczeń wewnętrznych. Idea Iluve, którą agencja click community będzie szerzyć w social mediach, opiera się na na “hygge”, filozofii szczęścia symbolizującej szczęśliwy dom i życie.
Agencja click community będzie codziennie świętować z GoDan

click community poprowadzi profil na Facebooku dla firmy, której misją od 25 lat jest misja “impreza”. GoDan każdego dnia znajduje powód, by świętować, a do zabawy podchodzi poważnie. Ma nawet swoją własną produkcję rurek. Zadaniem agencji będzie zwiększenie świadomości istnienia branży.
Agencja click community zadba o Brand Awareness marki Pierre Cardin

click community będzie promować wizerunek firmy Pierre Cardin w Polsce w sektorze fashion. Do tej pory marka kojarzona była z garderobą dla Panów 50+. Zadaniem agencji będzie dotarcie do nieco młodszej grupy klientów. Działania obejmą wielokanałową komunikację w sieci.
click community poprowadzi profil na Facebooku dla marki Aemca

Agencja będzie prowadzić profil na Facebooku dla firmy Aemca, która jest wyłącznym dystrybutorem drukarek XYZprinting, jednego z największych producentów drukarek 3D na świecie. Celem wspólnych działań jest spopularyzowanie technologii druku 3D, która jest wykorzystywana nawet we współczesnej medycynie!

click community przeszkoliło swoich pracowników z indaHash

Agencja social media click community zorganizowała dla swoich pracowników szkolenie z indaHash. Dzięki platformie będą mogli docierać do milionów digital influencerów w ciągu kilku minut. Firma stawia na rozwój pracowników, dodatkowo planuje powiększyć zespół aż o 150 osób.