click community przeszkoliło swoich pracowników z indaHash

Agencja social media click community zorganizowała dla swoich pracowników szkolenie z indaHash. Dzięki platformie będą mogli docierać do milionów digital influencerów w ciągu kilku minut. Firma stawia na rozwój pracowników, dodatkowo planuje powiększyć zespół aż o 150 osób.

- W tym roku planujemy zatrudnić 150 utalentowanych osób. Umiejętności to jedna strona medalu, ale bez szkoleń i wzmacniania kompetencji nie ma mowy o żadnym sukcesie. Dlatego dla naszych pracowników stale organizujemy szkolenia. Ostatnie odbyło się z indaHash. Platforma prowadzi kampanie z digital influencerami. Poprzednie było z Twittera, FastTony, a teraz przygotowujemy się do najważniejszego - z zaawansowanych narzędzi Facebook ADS. Inwestujemy w rozwój naszych pracowników, ponieważ to oni są sercem naszej agencji. - mówi Rafał Paciorek, Dyrektor Zarządzający agencji click community.
click community prowadzi kampanie w social media dla takich marek jak: Microsoft, Lufthansa, Capgemini, czy Venezia. Zatrudnia już ponad 70 osób. Ich cele na rok 2017 wiążą się z powiększeniem powierzchni biurowych i zatrudnieniem ponad setki osób. Priorytetową kwestią są szkolenia, warsztaty i wzmacnianie kompetencji pracowników. Młode osoby poszukujące pracy mają wysokie wymagania wobec swoich pracodawców, dlatego firma postanowiła wyjść im naprzeciw. Dostęp do bazy wiedzy nie tylko w postaci książek, czy e-booków, to duża wartość dodana dla aplikujących. Dodatkowo click community preferuje komunikację przez kanały social media, jest to wygodne dla użytkowników mediów społecznościowych, zmniejsza dystans, niweluje pewne bariery.

click community poprowadzi profil na Facebooku dla marki Aemca

Agencja będzie prowadzić profil na Facebooku dla firmy Aemca, która jest wyłącznym dystrybutorem drukarek XYZprinting, jednego z największych producentów drukarek 3D na świecie. Celem wspólnych działań jest spopularyzowanie technologii druku 3D, która jest wykorzystywana nawet we współczesnej medycynie!