click community poprowadzi profil na Facebooku dla marki Aemca

Agencja będzie prowadzić profil na Facebooku dla firmy Aemca, która jest wyłącznym dystrybutorem drukarek XYZprinting, jednego z największych producentów drukarek 3D na świecie. Celem wspólnych działań jest spopularyzowanie technologii druku 3D, która jest wykorzystywana nawet we współczesnej medycynie!

Współpraca click community i Aemca opiera się na skutecznym promowaniu drukarek 3D w sieci na profilu marki. Obu stronom zależy na rozpowszechnieniu informacji o możliwościach, jakie niesie ze sobą wykorzystywanie narzędzi opartych na nowoczesnych technologiach. Ich faktyczne użycie jest bardzo szerokie i ma zastosowanie w różnych branżach, między innymi w medycynie. Zeskanowano serce pacjenta i wydrukowano jego model w celu dokładnego przygotowania do zabiegu.
Aemca korzystała już wcześniej z usług agencji click community. W pewnym momencie postanowili, że ze względu na skomplikowany produkt, stworzą wewnętrzny dział social media. Po pewnym czasie wrócili, aby skorzystać z usług agencji, które oceniali jako solidne. Zaistniała konieczności włożenia dodatkowego zaangażowania w komunikację dla tego klienta, ale click community lubi wyzwania i chętnie podjęło się eksplorowania możliwości drukarek 3D we własnym biurze.

click community rozpoczęło komunikację w social mediach dla marki Iluve

Agencja od marca prowadzi profil na Facebooku, Instagramie i Pintereście marki Iluve, która oferuje designerskie oświetlenie do pomieszczeń wewnętrznych. Idea Iluve, którą agencja click community będzie szerzyć w social mediach, opiera się na na “hygge”, filozofii szczęścia symbolizującej szczęśliwy dom i życie.
Agencja click community będzie codziennie świętować z GoDan

click community poprowadzi profil na Facebooku dla firmy, której misją od 25 lat jest misja “impreza”. GoDan każdego dnia znajduje powód, by świętować, a do zabawy podchodzi poważnie. Ma nawet swoją własną produkcję rurek. Zadaniem agencji będzie zwiększenie świadomości istnienia branży.
Agencja click community zadba o Brand Awareness marki Pierre Cardin

click community będzie promować wizerunek firmy Pierre Cardin w Polsce w sektorze fashion. Do tej pory marka kojarzona była z garderobą dla Panów 50+. Zadaniem agencji będzie dotarcie do nieco młodszej grupy klientów. Działania obejmą wielokanałową komunikację w sieci.
click community rozpoczęło współpracę z Palladium Boots

click community poprowadzi profil na Facebook'u dla kultowej marki obuwia Palladium Boots. Ich “urban legendą” jest podróżniczka Martyna Wojciechowska. Komunikacja będzie obejmować działania wizerunkowe mające na celu zwiększenie rozpoznawalności marki i popularności jej produktów, a także promowanie bloga Palladium Boy.

Agencja click community będzie codziennie świętować z GoDan