click community poprowadzi profil na Facebooku dla marki Aemca

Agencja będzie prowadzić profil na Facebooku dla firmy Aemca, która jest wyłącznym dystrybutorem drukarek XYZprinting, jednego z największych producentów drukarek 3D na świecie. Celem wspólnych działań jest spopularyzowanie technologii druku 3D, która jest wykorzystywana nawet we współczesnej medycynie!

Współpraca click community i Aemca opiera się na skutecznym promowaniu drukarek 3D w sieci na profilu marki. Obu stronom zależy na rozpowszechnieniu informacji o możliwościach, jakie niesie ze sobą wykorzystywanie narzędzi opartych na nowoczesnych technologiach. Ich faktyczne użycie jest bardzo szerokie i ma zastosowanie w różnych branżach, między innymi w medycynie. Zeskanowano serce pacjenta i wydrukowano jego model w celu dokładnego przygotowania do zabiegu.
Aemca korzystała już wcześniej z usług agencji click community. W pewnym momencie postanowili, że ze względu na skomplikowany produkt, stworzą wewnętrzny dział social media. Po pewnym czasie wrócili, aby skorzystać z usług agencji, które oceniali jako solidne. Zaistniała konieczności włożenia dodatkowego zaangażowania w komunikację dla tego klienta, ale click community lubi wyzwania i chętnie podjęło się eksplorowania możliwości drukarek 3D we własnym biurze.

Agencja click community będzie codziennie świętować z GoDan

click community poprowadzi profil na Facebooku dla firmy, której misją od 25 lat jest misja “impreza”. GoDan każdego dnia znajduje powód, by świętować, a do zabawy podchodzi poważnie. Ma nawet swoją własną produkcję rurek. Zadaniem agencji będzie zwiększenie świadomości istnienia branży.