Agencja click community będzie codziennie świętować z GoDan

click community poprowadzi profil na Facebooku dla firmy, której misją od 25 lat jest misja “impreza”. GoDan każdego dnia znajduje powód, by świętować, a do zabawy podchodzi poważnie. Ma nawet swoją własną produkcję rurek. Zadaniem agencji będzie zwiększenie świadomości istnienia branży.

- Obudzimy potrzebę organizowania imprez, które nie kończą się na jedzeniu, ale ich powodzenie zależy od całej oprawy - balonów, talerzyków, konfetti, przebieranek, akcesoriów, o których nawet nam się nie śniło. GoDan posiada w ofercie 11 000 produktów, a do tej pory sprzedał 20 370 599 068 balonów, czyli po 535 balona na każdego Polaka wliczając niemowlęta i stulatków. Codziennie na profilu GoDan będziemy coś świętować. To pozytywne podejście pozwoli na dużą kreatywność w obsłudze tego klienta. Rozkręcimy ten profil jak najlepszą imprezę! - mówi Jagoda Kaczmarek, Community Manager i koordynatorka projektu po stronie click community.
click community prowadzi kampanie w social media dla takich marek jak: Microsoft, Lufthansa, PRIMAMODA, Kulig czy Venezia. Ich działania obejmują nie tylko działania wizerunkowe, ale także komunikację sprzedażową, employer brandingową, czy strategie rekrutacyjne. Współpraca z GoDan, który działa na terenie Środkowej Europy i dostarcza produkty do Makro i PEPCO to będzie duże przedsięwzięcie. Są oni też dystrybutorami światowych marek strojów i akcesoriów, z których najbardziej wyróżnia się amerykańska marka Foreplay - producent dość odważnych strojów dla kobiet.

click community 683 km od biura - jaki był cel tak dalekiej podróży?

W ubiegłym tygodniu (16-17.11.2017) krakowska agencja click community wybrała się w podróż na drugi koniec Polski, by odwiedzić nowego Klienta. Takie spotkania to idealna okazja, by lepiej się poznać, zintegrować i wyznaczyć cele współpracy. W końcu kontakt z Klientem jest nieodłącznym elementem pracy agencji, dlatego warto dbać o dobre relacje.
click community rozpoczęło komunikację w social mediach dla marki Iluve

Agencja od marca prowadzi profil na Facebooku, Instagramie i Pintereście marki Iluve, która oferuje designerskie oświetlenie do pomieszczeń wewnętrznych. Idea Iluve, którą agencja click community będzie szerzyć w social mediach, opiera się na na “hygge”, filozofii szczęścia symbolizującej szczęśliwy dom i życie.
Agencja click community zadba o Brand Awareness marki Pierre Cardin

click community będzie promować wizerunek firmy Pierre Cardin w Polsce w sektorze fashion. Do tej pory marka kojarzona była z garderobą dla Panów 50+. Zadaniem agencji będzie dotarcie do nieco młodszej grupy klientów. Działania obejmą wielokanałową komunikację w sieci.
click community poprowadzi profil na Facebooku dla marki Aemca

Agencja będzie prowadzić profil na Facebooku dla firmy Aemca, która jest wyłącznym dystrybutorem drukarek XYZprinting, jednego z największych producentów drukarek 3D na świecie. Celem wspólnych działań jest spopularyzowanie technologii druku 3D, która jest wykorzystywana nawet we współczesnej medycynie!

Agencja click community zadba o Brand Awareness marki Pierre Cardin