Agencja click community będzie codziennie świętować z GoDan

click community poprowadzi profil na Facebooku dla firmy, której misją od 25 lat jest misja “impreza”. GoDan każdego dnia znajduje powód, by świętować, a do zabawy podchodzi poważnie. Ma nawet swoją własną produkcję rurek. Zadaniem agencji będzie zwiększenie świadomości istnienia branży.

- Obudzimy potrzebę organizowania imprez, które nie kończą się na jedzeniu, ale ich powodzenie zależy od całej oprawy - balonów, talerzyków, konfetti, przebieranek, akcesoriów, o których nawet nam się nie śniło. GoDan posiada w ofercie 11 000 produktów, a do tej pory sprzedał 20 370 599 068 balonów, czyli po 535 balona na każdego Polaka wliczając niemowlęta i stulatków. Codziennie na profilu GoDan będziemy coś świętować. To pozytywne podejście pozwoli na dużą kreatywność w obsłudze tego klienta. Rozkręcimy ten profil jak najlepszą imprezę! - mówi Jagoda Kaczmarek, Community Manager i koordynatorka projektu po stronie click community.
click community prowadzi kampanie w social media dla takich marek jak: Microsoft, Lufthansa, PRIMAMODA, Kulig czy Venezia. Ich działania obejmują nie tylko działania wizerunkowe, ale także komunikację sprzedażową, employer brandingową, czy strategie rekrutacyjne. Współpraca z GoDan, który działa na terenie Środkowej Europy i dostarcza produkty do Makro i PEPCO to będzie duże przedsięwzięcie. Są oni też dystrybutorami światowych marek strojów i akcesoriów, z których najbardziej wyróżnia się amerykańska marka Foreplay - producent dość odważnych strojów dla kobiet.

click community rozpoczęło komunikację w social mediach dla marki Iluve

Agencja od marca prowadzi profil na Facebooku, Instagramie i Pintereście marki Iluve, która oferuje designerskie oświetlenie do pomieszczeń wewnętrznych. Idea Iluve, którą agencja click community będzie szerzyć w social mediach, opiera się na na “hygge”, filozofii szczęścia symbolizującej szczęśliwy dom i życie.
Agencja click community zadba o Brand Awareness marki Pierre Cardin

click community będzie promować wizerunek firmy Pierre Cardin w Polsce w sektorze fashion. Do tej pory marka kojarzona była z garderobą dla Panów 50+. Zadaniem agencji będzie dotarcie do nieco młodszej grupy klientów. Działania obejmą wielokanałową komunikację w sieci.
click community poprowadzi profil na Facebooku dla marki Aemca

Agencja będzie prowadzić profil na Facebooku dla firmy Aemca, która jest wyłącznym dystrybutorem drukarek XYZprinting, jednego z największych producentów drukarek 3D na świecie. Celem wspólnych działań jest spopularyzowanie technologii druku 3D, która jest wykorzystywana nawet we współczesnej medycynie!
click community rozpoczęło współpracę z Palladium Boots

click community poprowadzi profil na Facebook'u dla kultowej marki obuwia Palladium Boots. Ich “urban legendą” jest podróżniczka Martyna Wojciechowska. Komunikacja będzie obejmować działania wizerunkowe mające na celu zwiększenie rozpoznawalności marki i popularności jej produktów, a także promowanie bloga Palladium Boy.

Agencja click community zadba o Brand Awareness marki Pierre Cardin