Agencja click community zadba o Brand Awareness marki Pierre Cardin

click community będzie promować wizerunek firmy Pierre Cardin w Polsce w sektorze fashion. Do tej pory marka kojarzona była z garderobą dla Panów 50+. Zadaniem agencji będzie dotarcie do nieco młodszej grupy klientów. Działania obejmą wielokanałową komunikację w sieci.
Agencja social media poprowadzi dla Pierre Cardin, marki wysoko rozpoznawalnej na polskim i światowym rynku m.in.: profil na Facebooku i Instagramie. Zajmie się także wartościowym contentem na Pinterest i YouTube oraz reklamą  zasięgową w Google Display Network. Ich kolekcje już są kojarzone z wysokiej jakości materiałami i ponadczasowym wzornictwem. Zadaniem agencji będzie wzmocnienie tego wizerunku i dotarcie do nieco młodszej grupy Klientów.

click community rozpoczęło komunikację w social mediach dla marki Iluve

Agencja od marca prowadzi profil na Facebooku, Instagramie i Pintereście marki Iluve, która oferuje designerskie oświetlenie do pomieszczeń wewnętrznych. Idea Iluve, którą agencja click community będzie szerzyć w social mediach, opiera się na na “hygge”, filozofii szczęścia symbolizującej szczęśliwy dom i życie.
Agencja click community będzie codziennie świętować z GoDan

click community poprowadzi profil na Facebooku dla firmy, której misją od 25 lat jest misja “impreza”. GoDan każdego dnia znajduje powód, by świętować, a do zabawy podchodzi poważnie. Ma nawet swoją własną produkcję rurek. Zadaniem agencji będzie zwiększenie świadomości istnienia branży.
click community poprowadzi profil na Facebooku dla marki Aemca

Agencja będzie prowadzić profil na Facebooku dla firmy Aemca, która jest wyłącznym dystrybutorem drukarek XYZprinting, jednego z największych producentów drukarek 3D na świecie. Celem wspólnych działań jest spopularyzowanie technologii druku 3D, która jest wykorzystywana nawet we współczesnej medycynie!
click community rozpoczęło współpracę z Palladium Boots

click community poprowadzi profil na Facebook'u dla kultowej marki obuwia Palladium Boots. Ich “urban legendą” jest podróżniczka Martyna Wojciechowska. Komunikacja będzie obejmować działania wizerunkowe mające na celu zwiększenie rozpoznawalności marki i popularności jej produktów, a także promowanie bloga Palladium Boy.

click community kontynuuje akcję “Nieustający Rozwój”

Specjaliści od LinkedIn przeszkolili pracowników click community. Krakowska agencja social media inwestuje w rozwój ludzi, ponieważ to oni tworzą firmę. Dzięki zdobytej wiedzy będą skuteczniejsi zarówno dla swojego biznesu, jak i biznesów klientów. To kolejne szkolenie w ramach akcji “Nieustający Rozwój”.