Agencja click community zadba o Brand Awareness marki Pierre Cardin

click community będzie promować wizerunek firmy Pierre Cardin w Polsce w sektorze fashion. Do tej pory marka kojarzona była z garderobą dla Panów 50+. Zadaniem agencji będzie dotarcie do nieco młodszej grupy klientów. Działania obejmą wielokanałową komunikację w sieci.
Agencja social media poprowadzi dla Pierre Cardin, marki wysoko rozpoznawalnej na polskim i światowym rynku m.in.: profil na Facebooku i Instagramie. Zajmie się także wartościowym contentem na Pinterest i YouTube oraz reklamą  zasięgową w Google Display Network. Ich kolekcje już są kojarzone z wysokiej jakości materiałami i ponadczasowym wzornictwem. Zadaniem agencji będzie wzmocnienie tego wizerunku i dotarcie do nieco młodszej grupy Klientów.

click community kontynuuje akcję “Nieustający Rozwój”

Specjaliści od LinkedIn przeszkolili pracowników click community. Krakowska agencja social media inwestuje w rozwój ludzi, ponieważ to oni tworzą firmę. Dzięki zdobytej wiedzy będą skuteczniejsi zarówno dla swojego biznesu, jak i biznesów klientów. To kolejne szkolenie w ramach akcji “Nieustający Rozwój”.