click community kontynuuje akcję “Nieustający Rozwój”

Specjaliści od LinkedIn przeszkolili pracowników click community. Krakowska agencja social media inwestuje w rozwój ludzi, ponieważ to oni tworzą firmę. Dzięki zdobytej wiedzy będą skuteczniejsi zarówno dla swojego biznesu, jak i biznesów klientów. To kolejne szkolenie w ramach akcji “Nieustający Rozwój”.

click community kontynuuje akcję “Nieustający rozwój”, której elementem są szkolenia dla pracowników z najlepszych serwisów i narzędzi dostępnych na rynku. Celem takich działań jest wyszkolenie świetnych specjalistów w branży, a także podkreślenie, że jednym z najważniejszych elementów biznesowej układanki są ludzie. Agencja chce zapewnić rozwój tym, którzy są chętni do przyswajania nowej wiedzy i wykorzystywania jej w praktyce. Szkolenia, które się odbyły, to m.in. szkolenie z: FastTony, IndaHash, Twitter, Facebook ADS. Ostatnie dotyczyło możliwości, jakie daje korzystanie z serwisu specjalizującego się w kontaktach zawodowo-biznesowych - LinkedIn. Agencja planuje zatrudnić nowe utalentowane osoby, dlatego warto śledzić ich fanpage na Facebooku, gdzie ukazują się charakterystyczne ogłoszenia rekrutacyjne.
click community prowadzi kampanie w social media dla takich marek jak:  Microsoft, Kulig, Bell, BNP, Primamoda, Fashion Magazine, MyPhone, Lufthansa, PKL Kasprowy Wierch. Zatrudnia już ponad 70 osób. Planuje powiększyć zespół, a co za tym idzie również powierzchnie biurowe. Agencja stawia nacisk na szkolenia i szuka osób, które chętnie rozwijają swoje umiejętności oraz przyswajają nowe.

Krakowska agencja click community w Dublinie na Facebook Agency Day 2017!

Na początku listopada (2-3.11) agencja click community uczestniczyła w Agency Day organizowanym przez europejską siedzibę Facebooka w Dublinie. Jako jedna z nielicznych polskich agencji, click community otrzymało zaproszenie na ten event od Facebooka.

click community jeszcze lepiej obsłuży klientów dzięki Brand24

Agencja social media prowadzi akcję “Nieustający Rozwój”, której następstwem są liczne szkolenia z najlepszych narzędzi dostępnych na rynku. click community korzystając z Brand24, systemu do monitoringu sieci i edukując pracowników, będzie jeszcze lepiej obsługiwać swoich klientów.