click community jeszcze lepiej obsłuży klientów dzięki Brand24

Agencja social media prowadzi akcję “Nieustający Rozwój”, której następstwem są liczne szkolenia z najlepszych narzędzi dostępnych na rynku. click community korzystając z Brand24, systemu do monitoringu sieci i edukując pracowników, będzie jeszcze lepiej obsługiwać swoich klientów.

click community chce wyszkolić świetnych specjalistów z branży, dlatego pracownicy agencji regularnie biorą udział w dedykowanych szkoleniach. Cała akcja “Nieustający Rozwój” cieszy się dużym powodzeniem. Krakowska agencja gościła już u siebie ekspertów z: FastTony, IndaHash, Twitter, Facebook ADS i LinkedIn. Narzędzia i platformy umożliwiają skuteczniejsze działanie w mediach społecznościowych w zakresie reklam, współpracy z influencerami, nawiązywania relacji biznesowych, pozyskiwania pracowników i nie tylko. Zespół click community ciągle się powiększa, dlatego młode, utalentowane osoby mają szansę na rozwój w agencji, która inwestuje w pracowników.
click community prowadzi kampanie w social media dla takich marek jak:  Microsoft, Kulig, Bell, BNP, Primamoda, Fashion Magazine, MyPhone, Lufthansa, PKL Kasprowy Wierch.

click community rozpoczęło komunikację w social mediach dla marki Iluve

Agencja od marca prowadzi profil na Facebooku, Instagramie i Pintereście marki Iluve, która oferuje designerskie oświetlenie do pomieszczeń wewnętrznych. Idea Iluve, którą agencja click community będzie szerzyć w social mediach, opiera się na na “hygge”, filozofii szczęścia symbolizującej szczęśliwy dom i życie.