click community rozpoczęło komunikację w social mediach dla marki Iluve

Agencja od marca prowadzi profil na Facebooku, Instagramie i Pintereście marki Iluve, która oferuje designerskie oświetlenie do pomieszczeń wewnętrznych. Idea Iluve, którą agencja click community będzie szerzyć w social mediach, opiera się na na “hygge”, filozofii szczęścia symbolizującej szczęśliwy dom i życie.

click community rozwija się w błyskawicznym tempie, to jedna z najlepszych agencji social media w Polsce. Wśród ich klientów są między innymi:  Microsoft, Kulig, Bell, BNP, Primamoda, Fashion Magazine, MyPhone, Lufthansa, PKL Kasprowy Wierch.
Co ciekawe, jeden z najnowszych klientów agencji - Iluve, realizuje specjalne zamówienia na lampy, które są wykonywane wg indywidualnych projektów. Ich strona internetowa jest przystosowana dla architektów, którzy mogą tworzyć listy, które zapisują, by potem wysłać link z propozycjami do swoich klientów. Iluve posiada też bloga, gdzie pojawiają się ciekawe porady dotyczące wystroju wnętrz, czy doboru oświetlenia.
Iluve nie korzystało jeszcze z usług żadnej agencji social media, dlatego przed click community stoi wyzwanie, aby sprostać oczekiwaniom marki.

click community 683 km od biura - jaki był cel tak dalekiej podróży?

W ubiegłym tygodniu (16-17.11.2017) krakowska agencja click community wybrała się w podróż na drugi koniec Polski, by odwiedzić nowego Klienta. Takie spotkania to idealna okazja, by lepiej się poznać, zintegrować i wyznaczyć cele współpracy. W końcu kontakt z Klientem jest nieodłącznym elementem pracy agencji, dlatego warto dbać o dobre relacje.
Agencja click community będzie codziennie świętować z GoDan

click community poprowadzi profil na Facebooku dla firmy, której misją od 25 lat jest misja “impreza”. GoDan każdego dnia znajduje powód, by świętować, a do zabawy podchodzi poważnie. Ma nawet swoją własną produkcję rurek. Zadaniem agencji będzie zwiększenie świadomości istnienia branży.
Agencja click community zadba o Brand Awareness marki Pierre Cardin

click community będzie promować wizerunek firmy Pierre Cardin w Polsce w sektorze fashion. Do tej pory marka kojarzona była z garderobą dla Panów 50+. Zadaniem agencji będzie dotarcie do nieco młodszej grupy klientów. Działania obejmą wielokanałową komunikację w sieci.
click community poprowadzi profil na Facebooku dla marki Aemca

Agencja będzie prowadzić profil na Facebooku dla firmy Aemca, która jest wyłącznym dystrybutorem drukarek XYZprinting, jednego z największych producentów drukarek 3D na świecie. Celem wspólnych działań jest spopularyzowanie technologii druku 3D, która jest wykorzystywana nawet we współczesnej medycynie!

click community nie zwalnia tempa i rozpoczyna współpracę z kolejnymi znanymi markami

Krakowska agencja prze do przodu, jak burza. Ostatnio nawiązała współpracę z firmą Kaspa - producentem designerskiego oświetlenia, który potrafi dobrać idealną lampę do każdego typu wnętrza, a także Feu Vert, który oferuje kompleksową obsługę aut, zachowując przy tym naj