click community rozpoczęło komunikację w social mediach dla marki Iluve

Agencja od marca prowadzi profil na Facebooku, Instagramie i Pintereście marki Iluve, która oferuje designerskie oświetlenie do pomieszczeń wewnętrznych. Idea Iluve, którą agencja click community będzie szerzyć w social mediach, opiera się na na “hygge”, filozofii szczęścia symbolizującej szczęśliwy dom i życie.

click community rozwija się w błyskawicznym tempie, to jedna z najlepszych agencji social media w Polsce. Wśród ich klientów są między innymi:  Microsoft, Kulig, Bell, BNP, Primamoda, Fashion Magazine, MyPhone, Lufthansa, PKL Kasprowy Wierch.
Co ciekawe, jeden z najnowszych klientów agencji - Iluve, realizuje specjalne zamówienia na lampy, które są wykonywane wg indywidualnych projektów. Ich strona internetowa jest przystosowana dla architektów, którzy mogą tworzyć listy, które zapisują, by potem wysłać link z propozycjami do swoich klientów. Iluve posiada też bloga, gdzie pojawiają się ciekawe porady dotyczące wystroju wnętrz, czy doboru oświetlenia.
Iluve nie korzystało jeszcze z usług żadnej agencji social media, dlatego przed click community stoi wyzwanie, aby sprostać oczekiwaniom marki.

Agencja click community będzie codziennie świętować z GoDan

click community poprowadzi profil na Facebooku dla firmy, której misją od 25 lat jest misja “impreza”. GoDan każdego dnia znajduje powód, by świętować, a do zabawy podchodzi poważnie. Ma nawet swoją własną produkcję rurek. Zadaniem agencji będzie zwiększenie świadomości istnienia branży.
Agencja click community zadba o Brand Awareness marki Pierre Cardin

click community będzie promować wizerunek firmy Pierre Cardin w Polsce w sektorze fashion. Do tej pory marka kojarzona była z garderobą dla Panów 50+. Zadaniem agencji będzie dotarcie do nieco młodszej grupy klientów. Działania obejmą wielokanałową komunikację w sieci.
click community poprowadzi profil na Facebooku dla marki Aemca

Agencja będzie prowadzić profil na Facebooku dla firmy Aemca, która jest wyłącznym dystrybutorem drukarek XYZprinting, jednego z największych producentów drukarek 3D na świecie. Celem wspólnych działań jest spopularyzowanie technologii druku 3D, która jest wykorzystywana nawet we współczesnej medycynie!
click community rozpoczęło współpracę z Palladium Boots

click community poprowadzi profil na Facebook'u dla kultowej marki obuwia Palladium Boots. Ich “urban legendą” jest podróżniczka Martyna Wojciechowska. Komunikacja będzie obejmować działania wizerunkowe mające na celu zwiększenie rozpoznawalności marki i popularności jej produktów, a także promowanie bloga Palladium Boy.

click community nie zwalnia tempa i rozpoczyna współpracę z kolejnymi znanymi markami

Krakowska agencja prze do przodu, jak burza. Ostatnio nawiązała współpracę z firmą Kaspa - producentem designerskiego oświetlenia, który potrafi dobrać idealną lampę do każdego typu wnętrza, a także Feu Vert, który oferuje kompleksową obsługę aut, zachowując przy tym naj