click community rozpoczęło komunikację w social mediach dla marki Iluve

Agencja od marca prowadzi profil na Facebooku, Instagramie i Pintereście marki Iluve, która oferuje designerskie oświetlenie do pomieszczeń wewnętrznych. Idea Iluve, którą agencja click community będzie szerzyć w social mediach, opiera się na na “hygge”, filozofii szczęścia symbolizującej szczęśliwy dom i życie.

click community rozwija się w błyskawicznym tempie, to jedna z najlepszych agencji social media w Polsce. Wśród ich klientów są między innymi:  Microsoft, Kulig, Bell, BNP, Primamoda, Fashion Magazine, MyPhone, Lufthansa, PKL Kasprowy Wierch.
Co ciekawe, jeden z najnowszych klientów agencji - Iluve, realizuje specjalne zamówienia na lampy, które są wykonywane wg indywidualnych projektów. Ich strona internetowa jest przystosowana dla architektów, którzy mogą tworzyć listy, które zapisują, by potem wysłać link z propozycjami do swoich klientów. Iluve posiada też bloga, gdzie pojawiają się ciekawe porady dotyczące wystroju wnętrz, czy doboru oświetlenia.
Iluve nie korzystało jeszcze z usług żadnej agencji social media, dlatego przed click community stoi wyzwanie, aby sprostać oczekiwaniom marki.

click community nie zwalnia tempa i rozpoczyna współpracę z kolejnymi znanymi markami

Krakowska agencja prze do przodu, jak burza. Ostatnio nawiązała współpracę z firmą Kaspa - producentem designerskiego oświetlenia, który potrafi dobrać idealną lampę do każdego typu wnętrza, a także Feu Vert, który oferuje kompleksową obsługę aut, zachowując przy tym naj