click community nie zwalnia tempa i rozpoczyna współpracę z kolejnymi znanymi markami

Krakowska agencja prze do przodu, jak burza. Ostatnio nawiązała współpracę z firmą Kaspa - producentem designerskiego oświetlenia, który potrafi dobrać idealną lampę do każdego typu wnętrza, a także Feu Vert, który oferuje kompleksową obsługę aut, zachowując przy tym najwyższą jakość usług. To dwie znane firmy mocno rozpoznawalne w swojej branży.
click community obsługuje klientów z bardzo zróżnicowanych dziedzin. W tym przypadku nowi klienci to eksperci od oświetlenia i motoryzacji, ale agencja może pochwalić się w swoim portfolio również realizacjami dla najlepszych marek obuwniczych (Kulig, Ryłko, PRIMAMODA), bieliźnianych (Apapat), technologicznych (Microsoft), a nawet prowadzi profil dla takiej korporacji, jak Lufthansa.

click community jeszcze lepiej obsłuży klientów dzięki Brand24

Agencja social media prowadzi akcję “Nieustający Rozwój”, której następstwem są liczne szkolenia z najlepszych narzędzi dostępnych na rynku. click community korzystając z Brand24, systemu do monitoringu sieci i edukując pracowników, będzie jeszcze lepiej obsługiwać swoich klientów.