17800381_1462914533727034_3798461201371082924_n.jpg
Zaczynał od szkoleń wewnętrznych w swojej agencji social media - click community, a teraz występuje na największych wydarzeniach branżowych w Polsce, takich jak SM Convent, I <3 Marketing & Social Media, czy Kongres Online Marketing. Rahim Blak na początku maja debiutował na amerykańskiej scenie podczas Collision Conference w Nowym Orleanie wygłaszając pitch o sztucznej inteligencji i systemie edrone.
Branża potrzebuje specjalistów, którzy mogą pochwalić się wieloletnim doświadczeniem, dlatego Rahim Blak rozpoczyna szkolenia za granicą, najbliższe odbędzie się w Pradze i Londynie już we wrześniu. Udział w jego warsztatach i konferencjach cieszy się ogromnym zainteresowaniem.
17352561_1434881066530381_1198658448832772704_n.jpg
To intrygująca osoba, która prowadzi szkolenia z zakresu Social Employer Brandingu, Social Sellingu, Social Networkingu i Strategii Przetrwania w firmie. Jest postrzegany jako specjalista w swojej dziedzinie. Edukuje polski rynek z zakresu mediów społecznościowych, szkoli kadry menadżerskie i spod jego skrzydeł wychodzą nowi Social Media Managerowie.
17425944_1438691159482705_4279706575397096697_n.jpg

click community nie zwalnia tempa i rozpoczyna współpracę z kolejnymi znanymi markami

Krakowska agencja prze do przodu, jak burza. Ostatnio nawiązała współpracę z firmą Kaspa - producentem designerskiego oświetlenia, który potrafi dobrać idealną lampę do każdego typu wnętrza, a także Feu Vert, który oferuje kompleksową obsługę aut, zachowując przy tym naj
click community jeszcze lepiej obsłuży klientów dzięki Brand24

Agencja social media prowadzi akcję “Nieustający Rozwój”, której następstwem są liczne szkolenia z najlepszych narzędzi dostępnych na rynku. click community korzystając z Brand24, systemu do monitoringu sieci i edukując pracowników, będzie jeszcze lepiej obsługiwać swoich klientów.