17800381_1462914533727034_3798461201371082924_n.jpg
Zaczynał od szkoleń wewnętrznych w swojej agencji social media - click community, a teraz występuje na największych wydarzeniach branżowych w Polsce, takich jak SM Convent, I <3 Marketing & Social Media, czy Kongres Online Marketing. Rahim Blak na początku maja debiutował na amerykańskiej scenie podczas Collision Conference w Nowym Orleanie wygłaszając pitch o sztucznej inteligencji i systemie edrone.
Branża potrzebuje specjalistów, którzy mogą pochwalić się wieloletnim doświadczeniem, dlatego Rahim Blak rozpoczyna szkolenia za granicą, najbliższe odbędzie się w Pradze i Londynie już we wrześniu. Udział w jego warsztatach i konferencjach cieszy się ogromnym zainteresowaniem.
17352561_1434881066530381_1198658448832772704_n.jpg
To intrygująca osoba, która prowadzi szkolenia z zakresu Social Employer Brandingu, Social Sellingu, Social Networkingu i Strategii Przetrwania w firmie. Jest postrzegany jako specjalista w swojej dziedzinie. Edukuje polski rynek z zakresu mediów społecznościowych, szkoli kadry menadżerskie i spod jego skrzydeł wychodzą nowi Social Media Managerowie.
17425944_1438691159482705_4279706575397096697_n.jpg