Tego typu działania po stronie agencji mają na celu lepsze dopasowanie się do potrzeb klienta i zrozumienie wartości, które chcą przekazać. click community obsługuje wiele znanych marek z różnych branż, m.in. Microsoft Polska, PRIMAMODA, BNP Paribas, Bell, a ostatnio do ich klientów dołączyło biuro turystyczne Sun&Fun.
A1_ok.jpg
W ramach współpracy osoba, która będzie zajmować się profilem poleciała na press tour zorganizowany przez klienta do Tunezji i tworzy tam kontent, który później wykorzysta na profilu firmy. Zbiera materiały i obserwacje pomocne w jak najlepszym przygotowaniu kampanii Tunezyjskiej.
AniaSocha_ok (1).png

Click community spełnia marzenia dzieci

Krakowska agencja click community na jeden dzień wcieliła się w rolę Św. Mikołaja. W ramach akcji charytatywnej postanowiła spełnić marzenia podopiecznych z Domu Pomocy Społecznej w Kadłubie.
Krakowska agencja click community w Dublinie na Facebook Agency Day 2017!

Na początku listopada (2-3.11) agencja click community uczestniczyła w Agency Day organizowanym przez europejską siedzibę Facebooka w Dublinie. Jako jedna z nielicznych polskich agencji, click community otrzymało zaproszenie na ten event od Facebooka.