Tego typu działania po stronie agencji mają na celu lepsze dopasowanie się do potrzeb klienta i zrozumienie wartości, które chcą przekazać. click community obsługuje wiele znanych marek z różnych branż, m.in. Microsoft Polska, PRIMAMODA, BNP Paribas, Bell, a ostatnio do ich klientów dołączyło biuro turystyczne Sun&Fun.
A1_ok.jpg
W ramach współpracy osoba, która będzie zajmować się profilem poleciała na press tour zorganizowany przez klienta do Tunezji i tworzy tam kontent, który później wykorzysta na profilu firmy. Zbiera materiały i obserwacje pomocne w jak najlepszym przygotowaniu kampanii Tunezyjskiej.
AniaSocha_ok (1).png

click community nie zwalnia tempa i rozpoczyna współpracę z kolejnymi znanymi markami

Krakowska agencja prze do przodu, jak burza. Ostatnio nawiązała współpracę z firmą Kaspa - producentem designerskiego oświetlenia, który potrafi dobrać idealną lampę do każdego typu wnętrza, a także Feu Vert, który oferuje kompleksową obsługę aut, zachowując przy tym naj
click community jeszcze lepiej obsłuży klientów dzięki Brand24

Agencja social media prowadzi akcję “Nieustający Rozwój”, której następstwem są liczne szkolenia z najlepszych narzędzi dostępnych na rynku. click community korzystając z Brand24, systemu do monitoringu sieci i edukując pracowników, będzie jeszcze lepiej obsługiwać swoich klientów.