W minionym tygodniu wyróżniona część pracowników click community pojechała szkolić się na Dzień Social Media, Employer Branding Management Summit 2017, wydarzenie Certyfikowany Social Media Manager oraz Efektywne Techniki Sprzedaży - Brian Tracy. Pracownicy wzięli udział w konferencjach żeby doszkolić swój warsztat, rozwinąć swoje umiejętności, zainspirować się i wprowadzić innowacyjne zmiany w swojej firmie.
Magdalena Tabor i Aleksandra Witkowska - Social Media Specjalistki click community podczas Dnia Social Media w Warszawie.

Agencja inwestuje w pracowników, którzy wyjątkowo angażują się w prowadzone projekty. Jest to forma nagrody i motywacji do dalszych działań. click community nadal realizuje plan powiększania zespołu, dlatego ciągle prowadzi otwartą rekrutację, między innymi na stanowiska Social Media Specjalistów.
Marcin Marcinkowski - Specjalista HR i Gabriela Silarow - Strategy Manager click community podczas Employer Branding Management Summit 2017 w Warszawie.

Bartosz Furtak i Maksymilian Prusak - New Business Managerowie click community podczas konferencji Efektywne Techniki Sprzedaży - Brian Tracy w Poznaniu.

click community nie zwalnia tempa i rozpoczyna współpracę z kolejnymi znanymi markami

Krakowska agencja prze do przodu, jak burza. Ostatnio nawiązała współpracę z firmą Kaspa - producentem designerskiego oświetlenia, który potrafi dobrać idealną lampę do każdego typu wnętrza, a także Feu Vert, który oferuje kompleksową obsługę aut, zachowując przy tym naj
click community jeszcze lepiej obsłuży klientów dzięki Brand24

Agencja social media prowadzi akcję “Nieustający Rozwój”, której następstwem są liczne szkolenia z najlepszych narzędzi dostępnych na rynku. click community korzystając z Brand24, systemu do monitoringu sieci i edukując pracowników, będzie jeszcze lepiej obsługiwać swoich klientów.