W minionym tygodniu wyróżniona część pracowników click community pojechała szkolić się na Dzień Social Media, Employer Branding Management Summit 2017, wydarzenie Certyfikowany Social Media Manager oraz Efektywne Techniki Sprzedaży - Brian Tracy. Pracownicy wzięli udział w konferencjach żeby doszkolić swój warsztat, rozwinąć swoje umiejętności, zainspirować się i wprowadzić innowacyjne zmiany w swojej firmie.
Magdalena Tabor i Aleksandra Witkowska - Social Media Specjalistki click community podczas Dnia Social Media w Warszawie.

Agencja inwestuje w pracowników, którzy wyjątkowo angażują się w prowadzone projekty. Jest to forma nagrody i motywacji do dalszych działań. click community nadal realizuje plan powiększania zespołu, dlatego ciągle prowadzi otwartą rekrutację, między innymi na stanowiska Social Media Specjalistów.
Marcin Marcinkowski - Specjalista HR i Gabriela Silarow - Strategy Manager click community podczas Employer Branding Management Summit 2017 w Warszawie.

Bartosz Furtak i Maksymilian Prusak - New Business Managerowie click community podczas konferencji Efektywne Techniki Sprzedaży - Brian Tracy w Poznaniu.

Click community spełnia marzenia dzieci

Krakowska agencja click community na jeden dzień wcieliła się w rolę Św. Mikołaja. W ramach akcji charytatywnej postanowiła spełnić marzenia podopiecznych z Domu Pomocy Społecznej w Kadłubie.
Krakowska agencja click community w Dublinie na Facebook Agency Day 2017!

Na początku listopada (2-3.11) agencja click community uczestniczyła w Agency Day organizowanym przez europejską siedzibę Facebooka w Dublinie. Jako jedna z nielicznych polskich agencji, click community otrzymało zaproszenie na ten event od Facebooka.

Krakowska agencja click community w Dublinie na Facebook Agency Day 2017!