Kilka słów o agencji click community

Agencja social media click community działa na rynku polskim i globalnym już od 2009 roku. Grupę click community tworzą ludzie prawdziwie “uzależnieni” od nowych mediów.

Kim oni są? To osoby, które zaczynają dzień wysyłając Snap’a na My Story, oddają swoje serca na Instagram i lajki na Facebook’a, gdzieś po drodze łapią lecącego Tweet'a i puszczą go dalej. Ich świat się na tym nie kończy, bo wolne chwile spędzają zgłębiając tajniki You Tube i szukając inspiracji na Pinterest. Bagaż doświadczeń, który click community zebrało przez kilka lat, pozwala na idealne dopasowanie oferty pod konkretnego klienta i skupienie się na tym, co jest dla niego najlepsze.

Agencja click community jest punktem wyjścia dla reszty dywizji, które wyrastają spod jej szyldu. To wszystko tworzy jedną spójną całość i pozwala na kompleksową obsługę marketingu społecznościowego. Dzięki temu stworzenie indywidualnej strategii, kreacji oraz zbudowanie zaangażowania poprzez odpowiednią komunikację staje się wspólnym celem. Ten cel, nabiera większego znaczenia, gdy mówi się o tym w kontekście pozyskania użytkownika, a więc osoby, która będzie częścią bazy wysyłkowej newslettera lub oferty specjalnej danej marki. Platforma click apps została stworzona, aby ten cenny lead był realnym odbiorcą. W ofercie znajduje się największy wybór aplikacji stworzonych dla Facebook’a od konkursowych, poprzez sprzedażowe i funkcjonalne.

Trzecią dywizją click community jest click performence czyli analityczne umysły - to specjaliści od reklamy efektywnościowej w Internecie. To oni zajmują się obsługą kampanii reklamowych, które wspierają social media w modelu CPM i CPC oraz rozliczając ją w zależności od pożądanych efektów, takich jak: przekierowania na stronę, pozyskiwanie fanów na Facebook'u, generowanie leadów, instalacja aplikacji i sprzedaż w sklepie Internetowym.

logo_click_apps.png

logo_click_apps_i_click_community.png

logo.png

click_performance.png

Nowy Art Director w click community

Anna Skrzypczyk – awansowała na stanowisko Art Director.