Click community spełnia marzenia dzieci

Krakowska agencja click community na jeden dzień wcieliła się w rolę Św. Mikołaja. W ramach akcji charytatywnej postanowiła spełnić marzenia podopiecznych z Domu Pomocy Społecznej w Kadłubie.

W DPS w Kadłubie znajdują się podopieczni z upośledzeniem umysłowym w różnym wieku. Są wśród nich również dzieci, które wymagają szczególnej opieki. W ramach akcji charytatywnej wychowankowie napisali listy do Świętego Mikołaja, które następnie zostały przekazane m.in. do Click community.
List jednego z podopiecznych z Domu Pomocy Społecznej w Kadłubie, który prosi o koszulkę sportową.

List Adriana - podopiecznego DPS w Kadłubie.

Agencja spełniła marzenia pięciu Podopiecznych. Dzieci w listach do Św. Mikołaja prosiły głównie o sprzęt elektroniczny, klocki i koszulki sportowe. Aby zrealizować ich prośby w click community zorganizowano zbiórkę wśród pracowników. Akcja charytatywna cieszyła się ogromną popularnością. Dzięki temu agencja mogła dodać do paczek niespodzianki w postaci słodyczy.
Zbliżające się święta są idealną okazją do pomocy. Cieszę się, że tym razem mogliśmy pomóc najmłodszym i sprawić, że uśmiech zagościł na ich twarzach - mówi Rafał Paciorek - Dyrektor Zarządzający w click community.
Click community to agencja zaangażowana w pomoc innym. W tym roku agencja planuje wspomóc jeszcze inne inicjatywy.

Krakowska agencja click community w Dublinie na Facebook Agency Day 2017!

Na początku listopada (2-3.11) agencja click community uczestniczyła w Agency Day organizowanym przez europejską siedzibę Facebooka w Dublinie. Jako jedna z nielicznych polskich agencji, click community otrzymało zaproszenie na ten event od Facebooka.