Jedna z największych firm konsultingowych w Social Media

Capgemini wybrało click commuity, jako agencję odpowiedzialną za komunikację w mediach społecznościowych.

Capgemini jest jedną z największych na świecie firm świadczących usługi w zakresie: konsultingu, technologii informatycznych i outsourcingu. Firma jest obecna w 40 krajach i posiada ponad 180 tys. pracowników. Jej głównym celem jest pomoc w transformacji firmom, które chcą usprawnić działalność i wzmocnić pozycję konkurencyjną na rynku. Capgemini jest wielokulturową organizacją z własnym sposobem pracy jakim jest Współdziałanie w Biznesie (the Collaborative Business Experience™ globalnym modelem dostarczania usług Rightshore®).

“Celem komunikacji nie zawsze musi być sprzedaż. Doskonałym dowodem na to jest marka Capgemini Polska, z którą współpracuje moja firma. Ich fanpage służy do umacniania wizerunku pracodawcy i dostawcy innowacyjnych usług dla biznesu. Jest platformą do informowania o ważnych wydarzeniach w życiu firmy, osiągnięciach, realizowanych projektach, ale także o działaniach z zakresu CSR realizowanych przez jej pracowników. Dla firm wymagających społecznego zaufania i transparentności Facebook jest idealnym miejscem, ponieważ to tam umacniają się właśnie te cechy.” - mówi Rahim Blak, CEO click community.

Współpraca z agencją Social Media click community trwa ponad rok. Przez ten czas przygotowano szereg aplikacji funkcjonalnych, konkursów, zintegrowało Facebooka z innymi platformami społecznościowymi takimi jak: Goldenline, LinkedIN, Twitter i Instagram.

clickcommunity.png

tlo_cap2.png

avatar700__1_.png

Agencja click community wspiera PKL Kasprowy Wierch

Współpraca rozpoczęła się w styczniu tego roku, obejmuje komunikację i działania Facebook marketingowe.