Agencja digitalowa click network nowym członkiem IAB Polska

Nasza historia sięga 2009 roku. Rozpoczynaliśmy jako pionierska agencja Social Media, która mówiła językiem mediów społecznościowych w imieniu polskich i światowych marek. Stworzyliśmy największą w Polsce platformę customizowalnych aplikacji do Facebooka. Dziś, jako zintegrowana agencja digitalowa możemy poszczycić się członkostwem w IAB Polska.

To dla nas zaszczyt, ale i odpowiedzialność, aby jako członkowie utrzymać najwyższą jakość naszych usług. Cieszymy się, że będziemy uczestniczyć w tworzeniu standardów polskiej branży Internetowej. Jako nowi członkowie stowarzyszenia chcemy aktywnie włączyć się w jego działalność, a w ramach grup roboczych pozyskiwać i dzielić się wiedzą.

“Rok 2015 rozpoczęliśmy pod znakiem ciągłego rozwoju i udoskonalania. Członkostwo w IAB Polska to kolejny, niejako naturalny krok na naszej drodze do sukcesu. Cieszymy się, że wraz z innymi członkami stowarzyszenia będziemy mieć realny wpływ na kształtowanie polskiego rynku reklamy i usług Internetowych” - mówi Rahim Blak, CEO click network.

IAB_i_CN.jpg

clicknetwork.png