myPhone dołącza do klientów click community

myPhone, z hasłem reklamowym “czynimy technologie mobilnie przystępnymi” kreuje swoją misję stworzenia produktów elektronicznych dostępnych dla każdego. Każdy z dostępnych na rynku produktów, przeszedł przed swoją premierą długotrwałe testy. Po to by jakość i funkcjonalność stała się nie tylko celem, ale standardem. Firma posiada certyfikaty zweryfikowane przez niezależne jednostki TUV oraz DECRA.

myPhone to telefony i akcesoria, które zachwycają nowoczesnym designem w przystępnej cenie. Nowe technologie, wyjątkowy design to czynniki, które z pozorów przyciągają tylko młodych ludzi, ale prawda jest taka, że nie tylko. Nasza grupa docelowa jest na tyle szeroka, że daje nam duże pole do popisu. W prawdzie posty spotykają się z największą aprobata mężczyzn, ale wśród osób, które lubią profil myPhone jest również spora część kobiet. Przepis na sukces? Stać się odpowiedzią na każdą potrzebę fanów dotycząca nowinek technologicznych myPhone" - mówi Anna Ledwoń, Creative Director w click community.

Współpraca z click community rozpoczęła się w połowie stycznia, obejmuje komunikację marketingową w kanałach takich jak Facebook i Twitter. Zakłada ona zwiększenie liczby fanów, wprowadzenie jednolitej szaty graficznej oraz wzmocnienie wizerunku w social media.

---------------------

Mieszkaniowi.pl w gronie klientów click community