Click community szuka kolejnych artystów social media

Tym razem z chęcią poznamy Cię podczas E-marketing Day 2016 w Katowicach

Wiemy, że mamy dziś do czynienia z sytuacją, gdy to pracownik może wybierać wśród wielu ofert pracy. Dlatego, by ułatwić pierwszy kontakt, to my przyj(e)dziemy do Ciebie. Podczas E-marketing Day organizowanego przez School of New Media w Katowicach już w najbliższą sobotę (9.06.2016) otworzymy stoisko nie tylko na klientów, ale również na nowych pracowników.

Kogo szukamy? - Specjalistów, dla których praca to także pasja. Jeżeli w social media czujesz się jak ryba w wodzie - aplikuj do nas. Jesteś przedsiębiorczym managerem, gotowym na nowe wyzwania - też zgłoś się do nas! Poszukujemy także koordynatorów naszych dywizji, którzy razem z nami będą budować największą agencję digitalową w Polsce. - mówi Justyna Woźniak, specjalista ds. HR.

Zaoferujemy Ci staż lub etat - to zależy od Twojego doświadczenia. Przyjdź do naszego stoiska ze swoim CV podczas wydarzenia. Nic się nie bój, to my zagadamy do Ciebie :)

Oferujemy pracę w naszym krakowskim biurze w samym centrum miasta. Mamy na pokładzie jednych z najbardziej rozpoznawalnych szefów agencji social media - Rahima Blaka oraz Michała Blaka, twórców click community oraz edrone - pierwszego CRM dla e-commerce. Za sobą mamy ponad 7 lat doświadczenia w pracy w mediach społecznościowych dla marek z branży fashion, beauty, finansowych i B2B.

Wszystkich chętnych, którzy chcą z konferencji E-marketing Day wynieść jeszcze więcej, zapraszamy do nas. Być może za rok na konferencję w Katowicach pojedziesz już z nami, jako nasz specjalista?

Podczas E-marketing Day będą miały miejsce dwie prelekcje naszych CEO. Michał Blak z edrone opowie o tworzeniu startupu, a Rahim Blak o tym, jak sprzedawać przez Facbooka, czyli o efektywnym personal brandingu. Będzie szansa poznać ich osobiście. Serdecznie zapraszamy!

Więcej informacji o E-marketing Day: www.emarketingday.pl/rekrutacja (wstęp bezpłatny). edrone jest partnerem strategicznym wydarzenia.

PS. Po informacje na temat rekrutacji odsyłamy też na www.clicknetwork.pl/kariera :)

clickcommunity.png

Click_community_rekrutuje.jpg

Pokonywanie barier z iPhonem w ręku - click community patronuje

Click community po raz trzeci objęło patronat nad akcją, która wspiera dostępność wrocławskich miejsc pod kątem technologicznym, jak i kulturowym.