Polska firma obuwnicza rozpoczyna współpracę z agencją click community

Kulig, znana polska firma z branży obuwniczej, rozpoczyna ekspansję w social media z agencją click community

Kulig to znana polska firma obuwnicza prowadzona przez Krzysztofa Kuliga. Obecnie posiada siedem sklepów stacjonarnych w całej Polsce oraz sklep internetowy. Dotychczas firma prowadziła działania marketingowe tylko w offline. Od lipca Kulig zdecydował się powierzyć komunikację w mediach społecznościowych profesjonalnej agencji social media. W drodze rekomendacji wybrana została agencja click community.

- Współpraca będzie miała na celu budowanie, a następnie wzmocnienie wizerunku marki w portalach społecznościowych. W drugiej kolejności stawiamy na zwiększenie konwersji w e-sklepie Kulig. - mówi Jagoda Kaczmarek, koordynatorka projektu po stronie agencji. click community odpowiadać będzie za tworzenie contentu oraz moderację Facebooka, Instagrama oraz Pinteresta marki.

Firma Kulig to nowoczesne wzornictwo i dobra jakość obuwia zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn. Krzysztof Kulig prowadzi swoją firmę od 1991 roku. Buty produkowane są w Polsce ze skór wysokiego gatunku.

clickcommunity.png

kulig-logo.png

kulig-photo2.jpg

klugi-photo.png

Przetarg na obsługę kluczowych produktów Microsoft Polska w kanałach społecznościowych został rozstrzygnięty!

Obsługą kanałów społecznościowych dla takich produktów jak Xbox, Microsoft Dynamics, Windows, czy Surface zajmie się agencja social media click community. Microsoft Polska podpisał kontrakt na dwa lata.